mingmerciless (mingmerciless) wrote,
mingmerciless
mingmerciless

 • Mood:
 • Music:

Can anyone read Finnish?

Just received my first ever piece of Finnish language spam and I'm curious to know what it says. Can anyone help? Apologies if text below is offering the likes of goat porn (I don't think it does)...

-----Original Message-----
From: mailer@www.nesquik.fi [mailto:mailer@www.nesquik.fi]
Sent: 29 August 2004 06:24
To: kiialjk@looi.com
Subject: Nestlé Nesquik

Hyvät vanhemmat,

Olemme iloisia siitä että lapsellasi, lk, on ollut lähiaikoina mahdollisuus vierailla Nesquikin kotisivuilla.

OtammeTeihin nyt yhteyttä pyytääksemme Teiltä lupaa lähettää lapsellenne tietoa Nesquikin kotisivuilla olevista kilpailuista ja kampanjoista. Samalla kysymme annatteko lapsellenne luvan katsoa kyseisiä sivuja Nesquikin kotisivuilla.

Nesquik Quicky -pupun kotisivu on turvallinen sivusto jossa lapsesi voivat pitää hauskaa. Lapset voivat mm. rakentaa oman majan puuhun, pelata kivoja pelejä ja kerätä hauskoja tarroja. Lapsille löytyy hauskaa tekemistä jopa moneksi tunniksi kerrallaan!

Kaksi johtavaa ja riippumatonta yhdistystä ovat hyväksyneet Nesquikin kotisivut lapsille sopiviksi. (Net Nanny ja CYBERsitter).

Jos haluatte itse käydä katsomassa Nesquikin kotisivuja voitte klikata tästä:

http://www.nesquik.fi

Jos annatte meille luvan lähettää lapsellenne tietoa Nesquikin kotisivuilla olevista kilpailuista ja kampanjoista ja samalla annatte lapsellenne luvan katsoa kyseisiä sivuja Nesquikin kotisivuilla, klikatkaa tästä:

http://www.nesquik.fi/allow.aspx?id=9737640

Jos ette halua että lähetämme lapsillenne tietoa kilpailuista ja kampanjoista ettekä anna lapsillenne lupaa katsoa kyseisiä sivuja Nesquikin kotisivuilla, klikatkaa tästä:

http://www.nesquik.fi/disallow.aspx?id=9737640

Huomio: Emme lähetä lapsillenne tietoa kilpailuista tai kampanjoista emmekä anna heille lupaa katsoa kyseisiä sivuja ennen kuin olemme saaneet Teiltä luvan.

Kiitoksia,

Suomen Nestlé Oy
Tags: wtf
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments